Пажња: налазите се на старом сајту

Поштовани корисници, обавештавамо Вас,
да се нова верзија сајта налази на адреси - serbia.mid.ru

Сергеј Лавров честитао министру Дачићу

DSC 0004Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас са амбасадором Руске Федерације у Београду Александром Чепурином. 

Разговарано је о даљем развоју сарадње на билатералном плану, као и о реализацији посета и планираних активности до краја 2016. године.

Амбасадор Александар Чепурин је овом приликом уручио честитку министра иностраних послова Руске Федерације Сергеја Лаврова, поводом поновног избора првог потпредседника Владе и министра спољних послова Ивице Дачића на ову функцију:

„ Поштовани господине министре, драги Ивице,

Од свег срца бих желео да ти честитам именовање на функцију првог потпредседника Владе и министра спољних послова Републике Србије.

Стратешко партнерство између Русије и Србије се доследно развија, што у потпуној мери одговара интересима наших земаља и народа. Убеђен сам да продубљивање билатералне сарадње по свим основним смеровима, реализација заједничких пројеката од узајамне користи јачају темељ руско-српских односа.

Рачунам на наставак садржајне размене мишљења и координацију активности на међународној позорници.

Дозволи да ти пожелим добро здравље, благостање и успехе у послу на овој одговорној дужности", наводи се у честитки шефа руске дипломатије.


 

 

Преузето је са  http://www.msp.rs

Категорије: Политика

Контакти

Амбасада

Тел: +381 (0)11 361 1090; +381 (0)11 361 1323
Емаил: rusembserbia@mid.ru
Web: serbia.mid.ru

Конзулат

Тел: +381 (0)11 361 3964, 361 7644, 361 3180
Емаил: cons.serbia@mid.ru


остали контакти