Пажња: налазите се на старом сајту

Поштовани корисници, обавештавамо Вас,
да се нова верзија сајта налази на адреси - serbia.mid.ru

Разговор А.Келина и И.Дачића

Министар Дачић и директор Департмана за опште-европске послове Министарства иностраних послова Русије о даљим корацима на унапређивању сарадње на мултилатералном плану


Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас у куртоазну посету директора Департмана за опште-европске послове Министарства иностраних послова Руске Федерације, Андреја Келина, који борави у Београду у склопу консултација између министарстава спољних послова Републике Србије и Руске Федерације. 
Министар Дачић је похвалио успостављање механизма редовних консултација два министарства, који ће допринети бољем разумевању и сарадњи.


Током разговора је оцењено да је сарадња две земље на изузетном нивоу, а да ће консултације бити прилика за размену мишљења о даљим корацима на унапређивању сарадње на мултилатералном плану и заједничког деловања у том циљу.

 

 

 

 

 


Министар Дачић је похвалио успостављање механизма редовних консултација два министарства, који ће допринети бољем разумевању и сарадњи.

Преузето је са http://mfa.gov.rs

Категорије: Политика

Контакти

Амбасада

Тел: +381 (0)11 361 1090; +381 (0)11 361 1323
Емаил: rusembserbia@mid.ru
Web: serbia.mid.ru

Конзулат

Тел: +381 (0)11 361 3964, 361 7644, 361 3180
Емаил: cons.serbia@mid.ru


остали контакти