Пажња: налазите се на старом сајту

Поштовани корисници, обавештавамо Вас,
да се нова верзија сајта налази на адреси - serbia.mid.ru

Председник Николић са Амбасадором Руске Федерације Александром Чепурином

Председник Републике Србије Томислав Николић разговарао је данас у Београду са амбасадором Руске Федерације Александром Чепурином о планираној динамици развоја сарадње између наше две земље, као и о предстојећим сусретима високих званичника Србије и Русије.

Председник Николић са амбасадором Руске Федерације Александром Чепурином

Председник Србије упутио је честитку председнику Руске Федерације Владимиру Путину поводом победе странке Јединствена Русија на недавно одржаним парламентарним изборима.
Председник Николић и амбасадор Чепурин посебну пажњу су посветили заседању мешовитог међувладиног комитета, које ће се одржати до краја ове године. Такође, говорећи о предстојећем референдуму у Републици Српској, амбасадор Русије је рекао да Руска Федерација подржава став Србије да се не меша у унутрашње ствари Републике Српске и не утиче на одржавање референдума.
Амбасадор Чепурин је изразио задовољство начином на који председник Николић пружа допринос унапређењу односа између Србије и Русије, изразивши наду да ће се и у наредним годинама таква пракса несметано наставити.

Прес центар Председника Србије

Категорије: Политика

Контакти

Амбасада

Тел: +381 (0)11 361 1090; +381 (0)11 361 1323
Емаил: rusembserbia@mid.ru
Web: serbia.mid.ru

Конзулат

Тел: +381 (0)11 361 3964, 361 7644, 361 3180
Емаил: cons.serbia@mid.ru


остали контакти