Пажња: налазите се на старом сајту

Поштовани корисници, обавештавамо Вас,
да се нова верзија сајта налази на адреси - serbia.mid.ru

Александар Чепурин је посетио град Ужице

Велике су могућности за привредну сарадњу Србије и Русије у овом тренутку и Србија мора бити спремна да искористи ту шансу, изјавио је новинарима Александар Чепурин

Велике су могућности за привредну сарадњу Србије и Русије у овом тренутку и Србија мора бити спремна да искористи ту шансу, изјавио је новинарима Александар Чепурин, амбасадор Русије после састанка са руководством града Ужица.

"На руском тржишту, које пружа велике могућности, велику шансу има српска пољопривреда, после ембарга на робу из Европе. Велики потенцијал је и туризам, као и грађевинарство. Срби важе за добре грађевинаре у Русији и већ су присутни на подручју Сочија, Москве, а ускоро и у Кремљу", нагласио је Чепурин.

Амбасадор Чепурин, који је у Ужицу боравио поводом отварања Међународног дечјег фестивала фолклора Лицидерско срце, приликом пријема код градоначелника Ужица Тихомира Петковића разговарао је са руководством града о могућностима инвестиција у области пољопривреде, аеродрома Поникве, као и већој сарадњи привредника Руске федерације и Златиборског округа.

Извор: Танјуг, ВН

Контакти

Амбасада

Тел: +381 (0)11 361 1090; +381 (0)11 361 1323
Емаил: rusembserbia@mid.ru
Web: serbia.mid.ru

Конзулат

Тел: +381 (0)11 361 3964, 361 7644, 361 3180
Емаил: cons.serbia@mid.ru


остали контакти