Министарство одбране Републике Србије

Министарство одбране жели на овај начин да искаже велику захвалност пуковнику Киндјакову на свему што је урадио и на личном доприносу за развој наших војно-војних односа, рекао је министар Вулин.

Додао је да је пуковник Киндјаков, који завршава своје ангажовање у Републици Србији, показао велики професионалнизам али и искрено пријатељство према нашем народу, саопштило је ресорно министарство.

Министарство одбране Републике Србије

«Односи између наших министарстава и наших војски су на историјски највишем нивоу, а у томе рад пуковника Киндјакова има значајан допринос. Ово је и наш начин да кажемо колико ценимо његов рад, али и колико ценимо рад амбасаде Руске Федерације у Београду, а посебно лични допринос и труд и пријатељство које осећамо када је у питању министар одбране Сергеј Шојгу», истакао је министар Вулин.

Указао је да је то само још један од корака у плодној сарадњи.

«Жао нам је што идете, драго нам је што ћемо имати још једног пријатеља у Москви, а од вашег наследника желимо да буде као ви и још бољи», рекао је Вулин.

Амбасадор Руске Федерације у Србији је рекао да пуковник Киндјаков завршава своју мисију и да је радио са великим интересовањем, активно, на професионалан начин.

«Једино чиме нисмо задовољни је што одлази», закључио је у шали амбасадор Чепурин, наводи се у саопштењу.

https://srb.news-front.info