Пажња: налазите се на старом сајту

Поштовани корисници, обавештавамо Вас,
да се нова верзија сајта налази на адреси - serbia.mid.ru

Амбасадор предао А.Вучићу честитку В.Путина

Путиново писмо Вучићу: Наставак сарадње за добробит братских народа

Руски амбасадор у Србији Александар Чепурин уручио је председнику Србије Александру Вучићу новогодишње и божићно писмо-честитку Владимира Путина у коме је руски председник истакао да рачуна на даље унапређење билатералне сарадње у интересу регионалне стабилности.

"Током одлазеће године, руско-српски односи су наставили да се динамично развијају. То је у пуној мери потврдио и наш скорашњи састанак у Москви. Рачунам на наставак заједничког рада са Вама на унапређењу билатералне сарадње у свим областима на добробит братских народа наших земаља, у интересу јачања регионалне стабилности и безбедности", навео је Путин.

Александар Вучић са Александром Чепурином
Александар Вучић са Александром Чепурином

Вучић је захвалио на писму, као и на изузетном гостопримству пруженом делегацији Републике Србије приликом посете Москви. 

Српски председник и руски амбасадор су размотрили резултате посете и оценили да је била од великог значаја за даљи развој свестране сарадње двеју земаља, саопштила је Владина Канцеларија за сарадњу с медијима.

Преузето је са http://www.rts.rs

 

Вучић: Хвала Путину на гостопримству

 

Радни састанак председника Русије Владимира Путина и председника Србије Александра Вучића у Кремљу 12.19.2017

© AFP 2017/ Yuri KOCHETKOV / POOL / AF

 

Председник Србије Александар Вучић захвалио је руском председнику Владимиру Путину и Руској Федерацији на гостопримству током недавне званичне посете Москви.

„Захвални смо председнику Путину и Руској Федерацији на изузетном гостопримству које је пружено нашој делегацији приликом посете Москви", написао је Вучић на свом налогу на Твитеру.

​Испод тог поста, Вучић је објавио и вест о састанку са руским амбасадором Александром Чепурином, одржаним у среду у Београду, приликом којег му је Чепурин уручио писмо-честитку руског председника у којем је истакао да рачуна на даље унапређење билатералне сарадње у интересу регионалне стабилности.

Танјуг

Преузето је са https://rs.sputniknews.com

Контакти

Амбасада

Тел: +381 (0)11 361 1090; +381 (0)11 361 1323
Емаил: rusembserbia@mid.ru
Web: serbia.mid.ru

Конзулат

Тел: +381 (0)11 361 3964, 361 7644, 361 3180
Емаил: cons.serbia@mid.ru


остали контакти